Бійців привітали з новорічним святом та привезли їм подарунки.

Навіть під час суворих армійських буднів має бути місце новорічному настрою та святу. Волонтери вирішили привітати бійців, які чергують на постах у Новорічну ніч, імпровізованим вертепом та різноманітними смаколиками.

До бійців завітав Миколай, який ще продовжує розносити подарунки. А разом з ним прийшов і маленький ще Новий 2021 рік.

Волонтери потішили бійців колядкою "Новий рік минає" та пригостили різноманітними смаколиками.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко разом з волонтерами та святковими смаколиками відправились на передову, де і зустрінуть Новий рік. Артисти приготували для військових окремий сюрприз.

На фронті вони проведуть не тільки святкову ніч, а й кілька наступних днів. Співки будуть проводити для військових по 2-3 концерти на день.

Нагадаємо, командування ООС нагородило відзнаками військових медиків: врятували не одну сотню життів

Як повідомляв портал Знай.ua, три брати пліч-о-пліч захищають Україну на Донбасі: "На війні стали рідними не лише по крові"

Також Знай.ua писав, ЗСУ на Донбасі перед Новим роком бойовики "привітали" з гранатометів: вогонь і обстріли замість свята.