Український футболіст, гравець Національної збірної та англійського клубу "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко разом зі своєю дружиною Владою Седан привітали з Новим роком. Компанію їм склали їхні вірні пухнасті "дітлахи"..

Відповідна публікація була розміщена на сторінці Олександра у соціальній мережі "Інстаграм".

На фото з посту сам Зінченко сидить на підлозі біля ялинки, там само складені й подарунки. Біля ніг футболіста розмістилися бульдоги Луї та Мія, які сидять спокійно і дивляться у камеру.

Лада "Седан" Зінченко ж у грайливо-короткій сріблястій сукні завмерла в пікантному жесті біля різдвяного дерева. Одна зі струнких ніжок дівчини припіднята, у той час як сама вона розводить руками з привідкритим ротом.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Окрім ясно прикрашеної ялинки, вдома у Зінченка в Манчестері можна помітити й інше різдвяне оздоблення. особливо велика кількість прикрашених "шкарпеток" для подарунків.

Зінченко і Влада Седан змогли стати одними з головних світських ньюзмейкерів 2020 року. Головна футбольна пара України узаконила свої стосунки, а їх весілля називають головним таким заходом "карантинного" періоду.

Нагадаємо, Ефектна дружина Зінченка затьмарила Осадчу: красивіша, ніж на весіллі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Осадча показала, як доживатиме старість із Горбуновим: "Безкінечно люблю"