Олені Кравець, українській комедійній акторці і зірці "Кварталу 95", виповнилося 44 роки. Колишня соратниця президента Володимира Зеленського по сцені від самого народження змушена одночасно святкувати і день народження, і Новий рік, оскільки народилася вона саме 1 січня.

На честь іменин гумористки Знай.ua пропонує подивитися на образи Кравець останніх років з соцмереж і оцінити, як вона змінювалася впродовж цього періоду.

Вітання одній зі своїх головних зірок вже прийшли від каналу 1+1 та студії "Квартал 95".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Бажаємо, аби кожен день був щасливим і яскравим", — пишуту вітанні з телеканалу. Такими були й образи Олени, які вона демонструвала у соцмережах.

2019 рік видався для гумористки особливо насиченим. Далося у знаки не лише те, що Зеленський покинув "Квартал", але й участь у "Танцях з зірками", яка відбирала дуже багато сил і часу. На відміну від свого сценічного партнера, який перед президентством встиг стати переможцем танцювального телешоу, Олена до фіналу не дійшла, зате встигла приміряти декілька ефектних образів.

Тоді ж випав і ювілей Ліги Сміху.

А такою можна було бачити Кравець на Лізі Сміху три роки тому.

Тоді ж вона постала в ефектній сукні українського фешн-бренду.

А в 2014 Кравець позувала з віночком.

За останні 10 років, кар'єра Кравець пішла угору, але Голлівуд вона не підкорює. Цікаво, що вона думає зараз про це?

Нагадавши, подруга Зеленського Кравець з кварталу завела маленьких дітей в містичне місце.

Як повідомляв Знай.uа, подруга Зеленського Кравець з кварталу зізналася в головному бажанні на Новий Рік.

Також Знай.uа писав, що Кравець з "кварталу" похвалилася величезним букетом.