27 літня жителька Білорусі побудувала стосунки з двома бразильцями, найкращими друзями.

Про це повідомляє британський таблоїд Daily Mail.

Чоловіки знайомі вже давно, проте ніколи не думали ані про стосунки на трьох, ані про романтичні відчуття одне до одного. Словом, це була звичайна чоловіча дружба, допоки в одному із барів Барселони вони не помітили Ольгу. За словами чоловіків, вони відразу закохалися в неї.

Щоб не ризикувати дружбою, чоловіки вирішили удвох підійти до Ольги і все їй розповісти. Очікування, що вона обере когось одного з друзів не справдилися, Ольга не змогла нікого обрати.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нині ця компанія має стосунки на трьох. Вони переважно мешкають у Франції, проте багато подорожують. Чоловіки активно замислюються про дітей від Ольги. Відомо, що Ольга - єдина жінка у житті бразильців зараз, тоді як Ольга, відповідно, перебуває у стосунках відразу з ними обома. Ці стосунки тривають вже півтори роки. Спочатку друзі і родичі були шоковані, проте чоловіки зуміли пояснити своїм рідним свої почуття. Проте інколи на тріо доволі різко і негативно реагують перехожі на вулицях.

Нагадаємо, Не перетворюйтеся із романтиків на транжир: як правильно розподілити сімейний бюджет, не зруйнувавши стосунки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Всього 5 правил, і ваші стосунки стануть ідеальними.

Також Знай.ua писав, що Марина Бех-Романчук розповіла про стосунки з чоловіком: "Будемо найщасливішими людьми на землі".