Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився яскравим сонячним фото, відправившись з Надею Дорофєєвою і друзями сім'ї на райський Балі, насолоджуючись теплою погодою і блакитною водою, а також неймовірної краси заходами сонця на пляжах і апетитною їжею. Веселою компанією подружжя зустріло Новий рік 2021, після чого артист вирішив розповісти, як йому сам острів і канікули в цілому.

Як виявилося, безліч кафе зараз закриті через карантин і працюють тільки найпопулярніші серед туристів місця, Надя і Вова пересуваються по Балі на мопеді, багато спілкуються, займаються серфінгом. Також Дантес згадав про аварію в далекому 2006 році, коли його збили, а тому зазначає, що водить мопед дуже обережно.

"5й день на Балі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Всупереч Вікіпедії місцеві роблять наголос на І.

Їздити на мопеді дуже круто, але аварія в 2006 (тоді мене збили) дає про себе знати і це мене робить супер обережним.

Поки "внутрішній Київ" жене мене вперед. Хочеться щось робити, кудись йти, проявляти активність. Але зовнішній Балі змушує пригальмувати))) поки віддушину знайшов в серфі. Завтра мчу на Лайн-ап зустрічати світанок (сподіваюся зловити хоч одну хвилю).

Багато ресторанчиків і магазинів позакривалися. Залишилися найпопулярніші інста плейси. Crate cafe хоч і працює, але розчарував - красивий, але супер не смачний. З нових дуууже сподобалося Cinta cafe.

Вперше зустрів Новий рік у літі.

Набрали 20 книг у відпустку. Прочитав аж 50 сторінок)))) постійно спілкуємося 😂 😂 😂

Поки так)"

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.