Скандальний гол зафіксували на чемпіонаті Парагвая у новорічну ніч: футболісту загрожує покарання через оголення у прямій трансляцій.

Про подробиці інциденту пише SBNation.

Рауль Бобаділья, нападник у ФК “Гуарані”, відсвяткував гол, показавши свій статевий член у прямому ефірі. Футболіст забив м'яч проти супротивної команди, “Лібертада”. Радість Рауля була настільки великою, що він почав роздягатися відразу, як побачив, що його гол зарахували.

Ніхто не очікував такої поведінки, тому всі розгубилися. Дехто зміг побачити пеніс нападника.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зараз горе-футболіст відчуває сором, каже, що сподівається, що “Моя дружина цього не бачила”. На нього чекає дисциплінарна комісія і покарання. Швидше за все, чоловік буде вимушений сплатити фінансовий штраф.

Зараз Бобаділья в “оренді” “Гуарані”. Перед цим футболіст грав за "Базель" і клуб “Боруссія”.

Рауль Бобаділья народився в Аргентині у 1987 році. У футболі з дитинства. Першим клубом, у якому він дебютував, став “Базель”. Має титул Чемпіона Швейцарії.

Нагадаємо, Мілевський після повернення обсміяв Селезньова так, що навіть "Квартал 95" може повчитися.

Як повідомляв Знай.uа, у розквіті сил помер форвард з "Динамо".

Знай.uа писав, ефектна дружина Зінченка затьмарила Осадчу: красивіше, ніж на весіллі.