Святкування Нового Року - об'єднує людей усього світу! Подивіться, як проводили офіційну частину святкування у різних куточках світу.

Про це йде мова у відео видання Mash.

Звісно, у тяжкі економічні і пандемійні часи арсенал до проведення свята у всіх плюс мінус однаковий. Різноманітні ілюмінації, великі феєрверки, мерехтливі вогні - саме так розважали людей усього світу.

Найдивнішим виглядає святкування Нового Року в Нью-Йорці та Пхеньяні, Півнчна Корея. У Нью-Йорці традиційно люди виходять на Таймс-сквер, де рахують секунди до настання нового року і дивлять на традиційну кулю. Цього року кулю супроводжувала нав'язлива реклама одного виробника автомобілів. У Пхеньяні святкування було максимально скромним: люди стояли посеред доволі темної площі, щоб подивитися на маленький феєрверк. Проте він складав кольори їхнього прапора.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Новий рік у Пхеньяні, скріншот відео
Новий рік у Пхеньяні, скріншот відео

У горезвісному Ухані святкувальники відпустили в небо тисячі повітряних кульок. Навколо них - усе палало вогнями. З архітектурою “гралися” в Лондоні та Сіднеї, а також у Дубаї. Спеціальні підсвітки мостів, логічний наголос на тому чи іншому шпилі - за такою виставою цікаво спостерігати.

Новий рік у Лондоні, скріншот відео
Новий рік у Лондоні, скріншот відео

Нагадаємо, Якщо залишилися святкувати Новий рік на самоті: чим себе зайняти і як не зійти з розуму.

Як повідомляв портал Знай.ua, Новий Рік 2021: топ найсмачніших рецептів на свято.

Також Знай.ua писав, Подарунки на Новий Рік 2021: найкращі поради.