З'явилася iнфографіка, в якій вказані особисті рекорди кожної з областей, встановлені в 2020 році.

Вона створена за даними відкритих джерел інформації станом на 29.12.2020 року.

Наприклад, Рівненська область стала лідером в обробці звернень громадян щодо COVID-19 за єдиним Всеукраїнським номером, Львівська — лідер рейтингу євроінтеграції "Євромапа України-2", 228,27 бала (з 342 можливих), Волинська — 3 тис. га, найбільші посівні площ під урожай тритикале.

У Київській області найбільша кількість новостворених місць у дитсадках-2745, у Житомирській - найбільший збір врожаю гречки (18,3 тис. т.), 3,9 млн. т. — найбільший збір врожаю кукурудзи в Чернігівській області та +3,6% до 2019 р. (найвищий показник індексу с/г продукції) у Сумській.

Найбільше введено в експлуатацію доріг у Харківській області - 261,6 км, 681,3 тис. т. — найбільше виробництво молока у Полтавській та найменша кількість ДТП у Луганській — 792.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Закарпатська область відзначилася найбільшою кількістю відремонтованих доріг у рамках програми "Велике будівництво" — ~300 км. Івано-Франківська - лідер за рівнем забезпечення госпітальної бази, 21,2% забезпечення на 10 тис. населення. 0,8 дня — найшвидші терміни проведення тестування на наявність COVID - 19 у Тернопільській, найбільші посівні площі під урожай сої у Хмельницькій (131,5 тис. га), 3,9 млн грн — найменша заборгованість із зарплат у Чернівецькій області.
Вінницька область виділилася найбільшим збором врожаю картоплі в кількості 1,9 млн т., Одеська - найбільшою кількістю об'єднаних територіальних громад - 91 ОТГ, Миколаївська - найбільшим збором врожаю ячменю (838 тис. т.), тоді як Запорізька — найбільшим збором врожаю гороху — 120,2 тис. т., І Херсонська - найбільшим збором врожаю овочів відкритого грунту (1,2 млн. т.)
У Дніпропетровській області найбільший обсяг капітальних інвестицій у розмірі 35,1 млрд. грн., в Донецькій - побудовано та реконструйовано: 5 *дитсадків *шкіп *стадіонів — лідер реалізації програми "Велике будівництво", не враховуючи Київ, тимчасово окупований АР Крим та зону ООС, у Кіровоградській найбільша кількість опорних шкіл (80). Черкаський — ев Україні, в якій в 2020 р.розроблено ландшафтно планування територій для їх поліпшення і відновлення.

Нагадаємо, в Україні пройшов велопарад Дідів Морозів: Снігуронька знайшлася тільки одна

Як повідомляв "Знай.ua", новорічний салют потрапив у багатоповерхівку і розніс балкон, жителі в паніці: "Піп*ц..."

Знай.ua писав, у 2021 зросла вартість оформлення біометричного паспорта: всі ціни на документи