Головний герой шостого сезону реаліті "Холостяк" і зірковий тренер проекту "Зважені та щасливі" Іраклі Макацарія продовжує радувати своїх шанувальників фотографіями в соціальній мережі Instagram.

За його життям стежать понад 470 тисяч осіб, з якими він зараз поділився милими знімками з маленьким племінником, якого теж звуть Іраклі.

35-річна зірка не упускає можливості відпочити зі своїм племінником. Хлопчик народився на початку цього літа.

"Бажаю вам внутрішнього спокою і усвідомлення того, що життя прекрасне! З першим днем нового року ✨ як ваше 1 січня?✨ #maqatsa #новийрік #1января#newyear #2021 #georgian",- написав він у підписі до публікації. На третьому знімку постали Лана Макацарія і Гога Бердзенішвілі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Злягли всією сім'єю 🤒 Новий рік в обнімку з ковдрою, градусником і чаєм. Відчуваю себе Грінчем на цьому святі веселощів", "Ще не зрозуміла", "Красунчики Ікушки!👏❤️😍🙂😉😘", "Такі солодкі🌼 Спасибі🌺 Життя прекрасне бесомнения. Спокій мені не завадить плюс рівноваги теж. Перше січня з улюбленою Белюсею. Хороші фільми, суцільний відпочинок", "Смачно, спокійно і затишно.. Малюк - просто любов з першого погляду", - написали користувачі в коментарях. Відзначився і учасник "Холостячки" Андрій Шатирко, який залишив смайлик вогника під публікацією.

Нагадаємо, напівголий "Холостяк" Іраклі Макацарія заганяв фанатку до сьомого поту: "Обіцяю робити це ще"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Холостяка" розлучився з коханою і залишився з дитиною на руках

Знай.ua писав, холостяк Макацарія "нав'ючився" і розповів, як робити приємне жінкам і не тільки: "Ваші топ подарунків"