2021 рік можна по праву назвати роком реанімації або роком пробудження.

За прогнозами астрологів, негатив 2020 року відійде в минуле, а на зміну йому вийдуть обнадійливі тенденції 2021-го. Бик пашить здоров'ям, силою і міцно стоїть на ногах.

Овен

В Овнів 2021 рік буде вдалим. Головне - регулярно прислухатися до своїх думок, пропускаючи чужі підказки, настанови, критику через фільтр власних відчуттів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Білий Металевий Бик симпатизує представникам першого знака Зодіаку, тому він постарається, щоб у них все складалося простіше і швидше, ніж у всіх інших. Перші успіхи можна очікувати вже до 20 числах січня. Довгострокові проєкти обіцяють успіх приблизно до березня.

Можна очікувати фінансовий прибуток і подорожі в жаркі країни. Ближче до жовтня ви станете перед важливим вибором.

Телець

Телець з Биком - одного поля ягоди. Їм буде досить легко рухатися на одній хвилі.

Тельці можуть розраховувати як на випадок, так і на успіх в тих справах, до реалізації яких вони доклали руки. У 2021 році для Тельців навряд чи буде хоча б один не дуже вдалий місяць. Ви можете в будь-який сезон відкривати бізнес, робити важливі ділові пропозиції, займатися самоосвітою чи відправлятися в подорож. У серпні відбудуться важливі, навіть доленосні знайомства.

Близнюки

Фортуна благоволить Близнюкам у 2021 році. Рік в цілому чудовий, ви самі собі пан. Головне - не йти на поводу чужих амбіцій і не дозволяти собою маніпулювати. У березні очікується значний фінансовий підйом. Квітень буде хороший для починань. Найприємніше полягає в тому, що рік буде спокійним, приємним, що не вимагає зайвої суєти та серйозних переживань.

Рак
У 2021 році Ракам належить відмовитися від звичної емоційності. Білий Металевий Бик позбавить вас небажаних обставин. Справи будуть йти, зникне значна кількість відволікаючих чинників. Можна буде зосередитися на найбільш приємному та основному для себе. Весна-літо - сприятливий період для творчої діяльності. Не проґавте цей момент. Деякі складнощі в професійній сфері виникнуть в середині літа, але вони дадуть вам потрібний стимул для особистого росту.

Лев

У Левів 2021 рік буде переломним, очікуються кардинальні зміни в кар'єрі, сфері співпраці, шлюбних, сімейних стосунках.

Але пам'ятайте, що лінь і бездіяльність - це шлях в нікуди. Хочете успіху - активізуйтеся вже в січні, щоб пожинати плоди хоча б до початку березня. Можна відкривати бізнес, створювати фінансові проєкти, переїжджати в інші країни.

Діва

Від звиклих працювати Дів Білий Металевий Бик не стане вимагати надмірних зусиль у 2021 році. Навпаки, він запропонує їм змінити тактику і почати планувати, а також глибше осмислювати свій шлях. Рік буде багатим на свіжі ідеї та починання. Гарний час у фінансовому плані. Ближче до осені корисно буде ґрунтовно взятися за навчання.

Терези

2021 рік у Терезів очікується сприятливий. Те, що вас не зламало за минулі роки, зробило сильнішим, і тепер будь-які перешкоди тільки стимулюють ентузіазм. Уже в лютому можуть виникнути сильні зміни в кар'єрі. У терезів є всі шанси зайняти керівні позиції - деякі будуть надані лише тимчасово, а інші - на постійній основі. Протягом року вкрай важливо виявляти найкращі зі своїх якостей. Ваша хороша репутація - запорука успішної взаємодії з людьми протягом року.

Скорпіон
Скорпіонів потягне на подвиги - як виробничі, так і особисті. Рік буде багатий на подорожі. Кожна буде по-своєму значущою. Зайвих подій в рік Білого Металевого Бика точно не передбачається. Але при всьому при цьому необхідно пам'ятати про відпочинок. Своєчасне чергування праці та розслаблення дозволить вам тримати себе в тонусі й добитися значної фінансової віддачі від своєї діяльності.

Стрілець
У 2021 році ви будете активно переглядати пріоритети у своєму житті. Представниці прекрасної статі згадають про те, що для них особисті стосунки важливіші роботи, а ось чоловіки вирішать більше уваги приділити справі, яку вважають головною у своєму житті. Так чи інакше, але особливу важливість для Стрільців в рік Білого Металевого Бика набудуть взаємостосунки. Важливо зберігати душевну теплоту з тими, з ким вона є, і намагатися налагодити спілкування з тими, з ким наразі не вдалося знайти спільну мову. Жовтень стане найприбутковішим місяцем в році.

Козеріг
У Козерогів намічається благополучний рік: ви будете мати все, що хочеться, але без шику і вихваляння. Даровизни не передбачено, отримаєте те, що заслужили. Важливо проявляти гнучкість, щоб не заходити в тупики. Білий Металевий Бик підтримає вас своєю енергією. Час від часу у вашому житті будуть з'являтися великі суми, але ви віддасте перевагу не збирати їх, а направити в справу.

Водолій
У Водоліїв у 2021 році життя прекрасне, як запальний феєрверк. Рік в цілому щасливий, потрібно жити тут і зараз, насолоджуватися кожною приємною миттю буття. А майбутнє саме про себе потурбується. Кращий час для рішучих кроків у 2021 році - початок весни. Це дозволить і сили зберегти, і не зробити помилок. В цілому рік сприятливий. Ви будете здорові, фінансово забезпечені, майже завжди в гарному настрої. Головне - дотримуйтеся ефективних стратегій, тоді успіх неминуче буде за вами.

Нагадаємо, відомий астролог розшифрував зоряну карту "нової ери"

Як повідомляв портал Знай.ua, існують ідеальні збіги в біографії, над якими вчені морочать голову десятки років.

Також Знай.ua писав, про антигороскоп для кожного знаку Зодіаку