На одному з сайтів з'явився негативний відгук українця про оператора зв'язку Lifecell 11 грудня 2020 року.

Користувач серед недоліків зазначив, що, можливо, комусь доведеться віддавати борги чужих людей.

"Купив номер і як тільки активував почали дзвонити колектора питати якогось лівого людини і судячи з розмови з оператором підтримки це дууже часті випадки.

Оператор продає старі відключені телефонні номери людей що ховаються від закону, злочинців, боржників і т. д. і якщо ви хочете отримати проблеми цих людей собі то купуйте лайф сміливо ( сарказм ) будете отримувати постійні дзвінки від колекторів/слідчих/адвокатів відразу ж ) я вже мовчу що за номером можна вистежити ваше місце розташування, і як думаєте кого будуть шукати ? того хто зараз володіє сімкою або того хто її викинув ? і як ви думаєте чи будуть такі люди розбиратися дістався вам такий номер випадково або це насправді ви брали кредит/порушували закон ? Коротше для мене висновок простий лайфсел = купа проблем. Однозначно не рекомендую. Якщо немає вибору що брати то хоча б перевірте чи був купується номер у кого то до вас. А краще не беріть восе нерви дорожче повірте мені. Підтримка все що може сказати це йдіть пишіть заяву в міліцію на колекторів. Ось так за 30 грн. Ви отримуєте не тільки бонусні гроші на рахунку а й купу проблем на додачу", - написав у своєму відгуку він.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Серед достоїнств він виділив, що якщо ви не будете віддавати борги, вас нагодують колектора, але тільки не їжею.

Нагадаємо, українці скаржаться на погрози від Vodafone: лякають колекторами за борги

Як повідомляв "Знай.ua", рахунки Vodafone порожніють в одну ніч: дзвінка не було, а гроші зняли

Знай.ua писав, Vodafone звинуватили у крадіжці грошей з рахунку: "Один хр*н не помітиш зайві 14 грн"