Самопроголошений "голова" Криму, політик-колабораціоніст і представник окупаційної влади Сергій Аксьонов прокоментував факельну ходу в Україні на день народження Степана Бандери. На думку кремлівської маріонетки, такі політичні погляди українців є причиною розпаду держави і мають призвести до втрати нових територій.

Відповідним постом він поділився на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

"Бандерівщина - смертельна зараза, яка губить Україну. Саме спроби Києва будувати свою державність на ідеях відморожених нацистів і привели до краху цієї самої державності", — заявив зрадник України.

Саме у "бандерівцях", як і стверджує російська пропаганда, Аксьонов знаходить привід для анексії півострова.

"Крим не хотів, не міг і не став залишатися в складі бандерівської і русофобської України. Донбас зі зброєю в руках відстояв своє право бути частиною Російського світу. Неминуче підуть і інші, як мінімум південно-східні області. Здорові люди не можуть жити в зачумленому бараку, це небезпечно для життя. І саме офіційний Київ продовжує робити все можливе, щоб процес розпаду української державності тривав і був незворотним. Щоб бандерівські марші сприймалися на Україні і за кордоном як уособлення суті державної політики", — стверджує Аксьонов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Врешті-решт, самопроголошений "лідер" Криму доходить до парадоксальних і ледь не божевільних висновків:

"Однак історичний досвід ясно показує, що тільки будучи частиною Російського світу, Україна може бути по-справжньому вільною і незалежною. А бандерівщина обов'язково відправиться туди, де їй і місце - на смітник історії".

Нагадаємо, У Калінінграді Путіну "відрізали" голову: "Винних покарати..."

Як повідомляв Знай.uа, після того, як Навальному залізли в труси, він зайнявся інста-фліртом.

Знай.uа писав, у Львові Путіну подарували Крим.