У понеділок 4 січня в Україні не очікується значних змін у погоді: вона залишатиметься переважно сухою і теплою, як на зиму.

Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

Антициклон продовжує царювати у перші дні нового року. Так, перший понеділок року буде схожим на перші вихідні дні.

Очікується суха, відносно тепла погода. Вітер йтиме зі сходу, буде помірним. Місцями варто очікувати тумани і серпанки. Вірогідність опадів мала. Найбільш вірогідно, що сніжитиме або дощитиме на Півночі України.

+2+5 - температура повітря в понеділок вдень. На Сході буде 0, а західні і південні області отримають найбільше тепла - +3+8.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Балканська циклонічна волога зачепить Київ, що зумовить дощ і мряку. Проте це не будуть тривалі чи важкі опади. Вдень же опадів не передбачається. Київська денна температура +3.

Зображення Гідрометцентр
Зображення Гідрометцентр

Цікаво, що через теплу погоду Діденко вирішила ще раз наголосити, про важливість відмови від натурального хутра.

"Тому одягаємося екологічно правильно, бо натуральні шуби, норкові шапки-"хмарочоси", хутряні коміри до пояса та склепані в китайських майстернях песцеві безрукавки під "по-багатому" потихеньку відсовуються у несучасне минуле. Любимо й бережемо природу, тварин, усе довкілля і дбаємо про своє здоров'я та внутрішню гармонію. Хай таким і буде найближче новорічне майбутнє)", - написала вона у своїй публікації.