Всі говорять тільки про випробування і тяготи, які приніс 2020 рік. Але були і позитивні моменти, передає Слово і Діло. Видання розповіло про рекорди, які вдалося побити різним областям України.

У кожній області знайдеться, чим пишатися її жителям, незважаючи на всі обставини, які звалилися на голови українцям. За підсумками року, можна зробити наступні висновки:

У Вінницькій області зібрали найбільший урожай картоплі і цукрового буряка, 1,9 і 1,7 млн тонн відповідно.
Волинь стала лідером секторального рейтингу євроінтеграції " Євромайдану України-2 "у сфері"комунікація євроінтеграції". До того ж, тут вже кілька років поспіль виділяються найбільші посівні площі під урожай тритикале — гібрида пшениці та жита.

Дніпропетровська область посіла перше місце за обсягами капітальних інвестицій, що склали 35,1 млрд гривень.

Донецька область стала лідером з реалізації державної програми"Велике будівництво". За рік тут було побудовано і реконструйовано 5 дитячих садків, 5 шкіл і 5 стадіонів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Житомирській області зібрали найбільший урожай вівса і гречки — 97.9 і 18.3 тисячі тонн відповідно. У Запорізькій області рекорд зі збору гороху - 120.2 тисячі тонн. У Закарпатській відремонтували близько 300 кілометрів доріг.
В Івано-Франківській області-рекорд за рівнем забезпечення госпітальної бази. У Київській області-рекордна кількість нових місць у дитячих садках.

У Кіровоградській області найнижчий показник по захворюваності коронавірусом.
У Київській, Вінницькій та Львівській області найбільша кількість людей підписали декларації з сімейними лікарями.

У Луганській області найменша кількість ДТП. У Миколаївській області рекорд по збору ячменю-838 тисяч тонн. В Одеській області найбільше об'єднаних територіальних громад-91.

У Тернопільській області зафіксували швидкі терміни проведення тестування на наявність COVID-19. Середня тривалість тестування становить 0,8 дня.

Детальніше про решту областей-на інфографіці нижче.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зимова відпустка і канікули 2021: де в Україні можна вичавити максимум з відпочинку, незважаючи на карантин

Також "Знай.ua" писав, що Курорт Буковель приймає туристів у свої обійми, Про карантин-забудемо: "Сезон розпочато!"