Вовчиці, на старт - тренером проєкту "Голос країни" став Олег Винник.

Прем'єра одинадцятого сезону легендарного шоу відбудеться 24 січня. Організатори музичного проєкту, на сцену якого мріють потрапити найталановитіші та найбільш професійні вокалісти зі всього світу, приготували неймовірний сюрприз глядачам.

Офіційна сторінка проєкту та телеканал "1+1" розпочали активну промокампанію нового сезону та випустили рекламні ролики. В одному з промоційних відео телеканал презентує нового тренера шоу - ним став Олег Винник.

За сценарієм ролика, кур'єр "Голосу" відправляється з офіційним запрошенням стати тренером шоу до Олега Винника. Сам співак, нічого не підозрюючи, приймає душ в себе вдома.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що канал "Україна" і програма "Зірковий шлях", провела нагородження українських знаменитостей щорічною премією "Ніч химер" за їхні досягнення у 2020 році.

Олег Винник став тріумфатором у номінації "Найбільш масштабний поцілунок року", поцілувавши одночасно всіх своїх шанувальниць під час свого віртуального концерту.

Нагадаємо, Олег Винник підказав, як вибрати правильний подарунок коханій на кожен ранок

Як повідомляв портал Знай.ua, Олег Винник з партнеркою по "Танцях з зірками" Оленою Шоптенко захворіли на коронавірус

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва стала наставником у шоу "Голос країни"