У сторіз у колишньої " Холостячки" Ксенії Мішиної з'явилося відео, де вона поспішає, спізнюючись на роботу, а її обранець Олександр Еллерт знімає це з вікна їх спільної квартири.

Одні кажуть, що справжні леді ніколи не спізнюються. Інші, що запізнитися на кілька хвилин — це прямо борг істинної жінки, щоб дати зрозуміти — не дуже-то вона і поспішала на це побачення.

Але якщо мова не про побачення, а про роботу, і ти затребувана актриса, то, звичайно, краще не спізнюватися.

Колишня "Холостячка" Ксенія Мішина, яка після реаліті живе зі своїм обранцем Олександром Еллертом, стала героїнею комічного відео. Вона поспішала, запізнюючись на роботу, а наречений знімав її з вікна і смішно коментував, що вона схожа на героїню якоїсь комп'ютерної іграшки. І дійсно, з такої висоти Ксюша виглядає як маленький двомірний чоловічок, керований джойстиком.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Мішина в боргу не залишилася. Вона опублікувала відео у себе в сторіз і написала, "а до тебе додому, Еллерт, я біжу ще швидше".

Нагадаємо, актриса Ксенія Мішина у фіналі шоу " Холостячка" сказала " так "на пропозицію руки і серця автора" Кварталу 95 " Олександра Еллерта. В інтерв'ю Катерині Осадчій пара розповіла, як їм живеться разом після проекту і чи буде у них весілля.

Також варто напонити нашим читачам, що зірка "кріпак" Ксенія Мішина робила нелегкий вибір між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом, проте в останній момент несподівано для глядачів вирішила пов'язати свою долю саме зі сценаристом "Квартал 95" Еллертом. Пара з'їхалася фактично відразу після проекту і продовжує радувати численних шанувальників романтичними фото і відео.

Раніше повідомляли, екс-фаворит "Холостячки" розважився з дівчиною рибалки і Еллерта: "з усіма спить?".

Як повідомляв Знай.ua, Мішина зрадить, а гроші ніколи: відкинутий Холостячкою Льоша подав приклад зневіреними чоловікам.