Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила серію трепетних кадрів, показавши нового члена сім'ї - пухнастого малюка на ім'я Тошенька, якому всього лише 7 тижнів. Довгоочікуване пузатеньке цуценя медового забарвлення з очима-намистинками Кароліна презентувала 9-річній доньці Софії на Новий рік ще 1 січня, що стало справжнім радісним сюрпризом.

Песик породи мальтіпу виявився дуже грайливим, в Сторіс артистка демонструє забавні відео, на яких Тоші все цікаво: від бантиків до улюбленої іграшки - гумової курочки і пухнастих капців. Красуня зробила селфі з новим вірним другом, позуючи на тлі прикрашеної ялинки.

"❤️ Знайомтеся, це-Тоша!

Саме таке ім'я дала моя донька Софія нашому новому члену сім'ї!"

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Кароліна, Ви Така тут мила😍 😍 😍 шалено любимо Вас ❤ ️ ❤️❤️ дай Бог вам Здоров'я і щастя🙏", " оооой, які класні 😍 😍 😍 дуже милий песик. Мрія Софії здійснилася😌", " який гарненький. 😘 😉 А ти така лялечка😍", "ця порода така чарівна!", "Ну такий вже мілашка 😍", " які зайчики🥰".