Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали трепетні архівні кадри з шоу "Танці з зірками" 2019, яке Тіна незмінно вела з шоуменом Юрієм Горбуновим. Так, артистка відкрила закулісся проекту, позуючи з молдавським виконавцем Даном Баланом в вбраннях ніжного ангела в довгій облягаючій сукні молочного кольору з пишними крилами за спиною і графа Дракули в шкіряних штанях відповідно.

У таких незвичайних образах зірки виконали спільний хіт "Домой" на випуску, присвяченому Хелловіну. Варто відзначити, що парі приписують відносини не перший рік, а численні шанувальники вірять, що "кохані" просто приховують роман.

Фолловери не пройшли повз, ностальгуючи разом з фан-аккаунтом: "Хто б що б не говорив, але виглядають вони дуже органічно, просто неймовірно казково", " А куди я прийшла? Ля-ля-ля 😍😏 наші коти 💜✨", "Наші🦘❤️", "Ангел і Дракула, Орел і Голуб, Тіна і Дан — неймовірні люди і шалено красива пара 🤩💜✨", "Наші 🕊&🦅 Такі гарні фото Наповнені ніжністю...🤍".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль