Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила тепле селфі з коханим чоловіком Потапом, відправившись на прогулянку по Києву в один з порівняно теплих зимових днів. Так, артистка приміряла масивний білосніжний жилет-оверсайз і яскраво-червоний светр, в той час як Олексій стояв у шкіряній куртці зі стаканчиком кави в руках.

При цьому красуня доповнила образ лише масивними блискучими сережками-гвоздиками, а ось фірмові кучерики зібрала назад в недбалий пучок, насолоджуючись злегка туманним ранком. Варто відзначити, що зіркова сім'я активно займається спортом і намагається дотримуватися правильного харчування, а тому вражають шанувальників результатами схуднення за останні кілька років.

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки сильно розділилися : "О ГОСПОДИ які ви красиві", " коли вже народжувати то будеш?️ ️ в 50 збираєшся чи що народжувати?", "Потап і Настя здеся), коли буде зимова пісня? пум ппурум)"," АААААА як КРАСИВО😻"," які ж ви красиві"," Потап покращав))", " ви найкрасивіша пара❤️❤️❤️"," як донечка з татом)", " Потап в сорочечці😮 🔥 👏","добре, коли є почуття💞".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.