Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав яскраве відео з їх з Примадонною сином Гаррі, показавши уривок святкування їх веселого Нового року 2021 в колі рідних і близьких. У якийсь момент хлопчик відірвався від ігор і його увагу прикував архівний виступ зіркової мами, яка виконувала хіт "Мне нравится" на одному з "новорічних вогників".

Гаррі буквально завмер, з трепетом спостерігаючи за Пугачовою з яскраво-рудим волоссям і навіть трохи зніяковів, коли Максим почав його знімати. Трохи пізніше до перегляду виступу приєдналася і сестра-близнючка хлопчика, харизматична Ліза.

"Не можу не поділитися з вами цим відео.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У суєті новорічної ночі я зловив момент, коли Гарік зворушливо застиг перед телевізором з мамою 🥰"

Фолловери залишилися в захваті: "як зворушливо ❤️", "❤️❤️❤️❤️ безмежна любов", " Милота яка! Сонечко, матусю дивиться!", "👍З такою любов'ю і ніжністю дивиться ❤️", " Нашу маму і тут і там показують 😍", " шалено мило! Точно також сиділи і дивилися на Аллу Борисівну!!💔 💔 ", "У Гаріка хороший смак!", "Найвірніший шанувальник 🤗".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.