Співачка Світлана Лобода захопила фанатів і вбила заздрісників наповал одним пострілом. Недарма ж "постріл "і" знімок " перекладаються з англійської однаково — Shot.

Опублікована в Instagram Свєти фотографія після тренування гаряча настільки, що одним поглядом можна обпекти собі рогівки.

Артистка зробила селфі перед дзеркалом в чорному спортивному топіку, по довжині і дизайну більше нагадує ліфчик, і в трусиках. Фолловери Лободи змогли оцінити її тонку талію і ідеально плоский животик. У свої 38 років співачка виглядає краще багатьох 20-річних — незаперечний факт.

До того ж, Свєта натякнула, що летить на відпочинок, очевидно в теплі краї.
"Сходила на спорт, зібрала речі, полетіла на канікули", - похвалилася співачка. Так що ні карантин, ні сльотава Українська погода артистку не бентежать.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, Лобода розкатала силіконові губи на Україну.

Як повідомляв портал Знай.ua, у новій пісні Лободи знайшли відсилання до язичницького бога, що пожирає немовлят.

Також Знай.ua писав, як звучить голос Лободи з фонограмою і без неї