Переможець шоу “Холостячка” Олександр Еллерт, якого вибрала Ксенія Мішина, опублікував зворушливі "сторіз" у своєму Instagram.

Хтось із фанатів зробив нарізку з фіналу шоу, де Ксенія говорить йому своезаветное "так". Фоном для нарізки Користувач підставив пісню "Один в Каное" - "Пообіцяй".

Кліп дуже сподобався Еллерту, і, поділившись ним у себе в соцмережах, Олександр назвав його "вкусностями". Стилізоване відео, оформлене в чорно-білих тонах демонструє моменти щирості.

Непідробний погляд Мішиної говорить сам за себе — в ньому читаються і справжні почуття, і хвилювання, і біль, яку з хвилини на хвилину доведеться заподіяти відкинутому Льоші Тригубенко, співчуття йому. Словом, вже один цей погляд може говорити про те, що те, що відбувається між Мішиною і Еллертом — ніяка не постановка, а хвилююча і яскрава правда.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, актриса Ксенія Мішина у фіналі шоу " Холостячка" сказала " так "на пропозицію руки і серця автора" Кварталу 95 " Олександра Еллерта. В інтерв'ю Катерині Осадчій пара розповіла, як їм живеться разом після проекту і чи буде у них весілля.

Раніше повідомляли, екс-фаворит "Холостячки" розважився з дівчиною рибалки і Еллерта: "з усіма спить?".

Як повідомляв Знай.uа, Мішина зрадить, а гроші ніколи: відкинутий Холостячкою Льоша подав приклад зневіреними чоловікам.