Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, чоловіком якої є репер Каньє Уест, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео.

Нещодавно видання Page Six з посиланням на "численні джерела" повідомило про розлучення пари Кім і Каньє, шлюб яких триває вже майже 7 років. Варто відзначити, що зіркова сім'я також виховує чотирьох спільних дітей: доньок Норт (7 років) і Чикаго (2 роки), синів Сейнта (5 років) і Псалма (1 рік). Як виявилося, Кім найняла адвоката Лору Вассер, відому як експерта серед розлучень голлівудчкіх знаменитостей, а тепер намагається домогтися мирної угоди.

"40-річна Кім ніколи не носила обручку, а 43-річний Каньє залишався на свята на своєму ранчо в Вайомінгу за 14 мільйонів доларів, замість того, щоб проводити їх з сім'єю Кардашьян", - сказано в джерелі Page Six.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що проблеми в зірковій родині почалися ще 2 роки тому, в липні 2020 у своєму Twitter Каньє зазначав, що хоче розлучитися з коханою, проте пізніше видалив публікацію. Якраз кілька років тому раптово для рідних і близьких Уест вдарився в християнство, випустив альбом "Jesus is King", а в 2020 році балотувався в президенти США, що не підтримала сім'я Кардашьян, назвавши спробу "бездарною тратою коштів".

"Новому" релігійному Каньє також не подобалося, що його дружина виставляє багато відвертих фото в бікіні і часто вибирає досить спокусливі вбрання для світських заходів. Близькі Кардашьян-Уестів впевнені, що їх розлучення пройде без проблем і гучних скандалів, проте каменем спотикання в переговорах може стати сімейний будинок в Калабасасі за 60 мільйонів доларів.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашьян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткій сукні прилягла перед фотографом.