Перед Різдвом не зайвим буде звернутися до святої великомучениці Варвари, яка вважається покровителькою жінок. Перед іконами цієї святої просять про щастя, швидке заміжжя, зцілення від хвороб і здоров'я дитини.

Пам'ять святої великомучениці Варвари вшановують 17 грудня, проте молитви до неї творять справжнісінькі дива у будь-який день.

Молитва святій Варварі про заміжжя

"Свята Варвара, Божа Угодниця. Як Господь благословляє на шлюб, нехай мені не зустрінеться ворог. Я лише молю про заміжжя вірне, щоб коханий не видався поганим. Особисто готова до сім'ї благородної, ти захисти від чуми чужорідної. Заміжня стану молитися Христу, в потрібні дні віддаючись посту. Хай буде воля твоя. Амінь".

Молитва, фото facebook Епіфанія
Молитва, фото facebook Епіфанія

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Молитва святій Варварі про жіноче щастя

"Свята великомучениця Варвара Іліопольська, серед довгих роздумів і таємних бажань, нехай не попустяться з неба безліч терзань. Передріки мені зустріч випадкову, але доленосну і надзвичайну. Дозволь мені знайти жіноче щастя, Господом Богом благословенне, чисте, світле, а не зневажене. Не хочу я тілесних насолод і нерозділених любовних мук. Нехай чоловік до мене гідно ставиться, а життя в порожніх клопотах не проноситься. Ощаслив мене діточками милосердними, і насолодами нешкідливими. Щоб в сім'ї ніхто не хворів, і від хвороб важких не страждав. Свята Варвара, коли гріхи вихором увірвуться, а вороги обличчям повернуться, не дозволь мені відступитися і спіткнутися. Хай зміцниться моя віра православна і стримається гординя марнославна. В ім'я Отця, і Сина, і святого духа. Амінь".

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом