Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставив серію яскравих кадрів, заінтригувавши свіжим і довгоочікуваним сезоном шоу "Світ навиворіт", відправившись в експедицію в небезпечний і незвіданий Пакистан.

Так, артист зазначив, що новий сезон буде відрізнятися від усіх попередніх за 10 років і пообіцяв розібратися, що зі стереотипів про Пакистан правда, а що - брехня і вигадки. Дмитро зізнався, що за всі дні зйомок йому жодного разу не стало нудно, адже були і складні гірські дороги, і екстрим, і ночі без сну.

"Скажу коротко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Новий сезон. Світ навиворіт. Пакистан! У новий час: тепер по суботах, о 18-30 на 1+1, з 13 лютого.

Сезон, який абсолютно не схожий на всі попередні за 10 років. Країна, про яку більшість людей багато чули, але мало знають. У більшості людей вона асоціюється з небезпеками. Але ж не може такого бути, щоб в країні був тільки негатив, як кажуть в новинах?

Ми розберемося, що зі стереотипів – правда, а що – брехня. І найголовніше - покажемо справжнє життя простих людей в країні, яку ЗМІ називають однією з найнебезпечніших у світі.

Чи так це? Як тут живуть і відпочивають, закохуються і одружуються? Чим захоплюються? Що їдять? Про що мріють? У мегаполісах і селах, пустелях і тропіках, а ще високо в горах, де порівняно недавно правили королі.

Які правила життя в консервативній мусульманській країні? І як по сусідству в тому ж Пакистані за іншими правилами живуть язичники, у яких дозволений навіть алкоголь?

І ще дуже багато "як" і "чому"."

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.