Перша леді України Олена Зеленська поділилася фотографією зі своїм чоловіком, президентом Володимиром Зеленським.

Крім того, жінка написала своє привітання на сторінці в соціальній мережі Instagram. "Затишку і любові вам і вашим родинам. Смачної куті, злагоди і благополуччя. Христос народжується! Славимо Його!", - написала Зеленська у підписі до публікації.

"Спасибі, Взаємно!але українцям стає жити важче!!!!!", "Яка пара красива❤️", "Вашій родині і нашій країні благополуччя і затишку!", "Добре, що відвернулися від нас, вашим очам ми більше не віримо і дивитися в них гидко, наша довіра розтоптана", "Це вона з ким?",- написали користувачі в коментарях до публікації.

Зеленські, скріншот: Instagram
Зеленські, скріншот: Instagram

Цей же знімок виставив і Володимир Зеленський у себе на сторінці в Telegram. Він написав: "Магія Різдва особлива. Обійняти кохану і дітей, побути з друзями. Різдво дарує нам найцінніше-любов і світлу надію". Президентське сімейство стоїть в обнімку перед прикрашеною новорічною ялинкою.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зеленські, скріншот: Telegram
Зеленські, скріншот: Telegram

Нагадаємо, Олена Зеленська зізналася, що робила за кордоном: 11 разів поспіль. Зокрема, вона відзначила запуск дев'яти аудіогідів у всесвітньо відомих пам'ятках і два – в автобусних маршрутах у Литві.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський заговорив про найкращий день для об'єднання: "Не існує"

Знай.ua писав, мами в декреті просять у Зеленського допомоги і виплат: "860 гривень - це не гроші". Відповідний документ був розміщений на порталі електронних петицій до Президента.