"Манчестер Сіті", у складі якого зараз грає український футболіст Олександр Зінченко, зміг опинитися у фіналі Ліги, обійшовши"Манчестер Юнайтед".

Олександр Зінченко, фото: instagram.com/zinchenko_96
Олександр Зінченко, фото: instagram.com/zinchenko_96

У п'ятницю, 6 січня, відбувся один з найцікавіших матчів Кубка Англійської Ліги. У півфіналі турніру доля звела "Манчестер Юнайтед "і" Манчестер Сіті " – двох заклятих ворогів. Перемога в цьому поєдинку залишилася за командою Хосепа Гвардіоли – 0:2.

Статистично, "Манчестер Сіті" переграв свого суперника практично по всіх фронтах. Команда Гвардіоли більше володіла м'ячем, завдала більше ударів в цілому і ударів в площину воріт. Однак перевагу в голи "блакитні" змогли втілити тільки в другому таймі, коли забив Джон Стоунз. Наприкінці матчу перевагу" Сіті " подвоїв Фернандіньо.
Варто відзначити, що ігровий час у поєдинку отримав українець Олександр Зінченко. Футболіст вийшов на позиції лівого захисника і провів на полі всі 90 хвилин.

Нагадаємо, Ефектна дружина Зінченка затьмарила Осадчу: красивіше, ніж на весіллі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Колишня зірка " Шахтаря "Селезньов розкрив динамівські таємниці Луческу:" Знаю, який він..."

Знай.uа писав, від Дніпра до Парижа: як відпочивають влітку Копоплянка, Качараба та інші зірки футболу.