Співачка, модель і колишня учасниця групи NikitA Даша Астаф'єва вирішила поспілкуватися зі своїми фанатами через stories в Instagram.

Астаф'єва запропонувала задати їй питання. Природно, дивлячись на спокусливу Дашу, її стиль і форми, в голову лізуть питання тільки дуже особистого характеру. Ось і у співачки запитали, коли вона вперше зайнялася сексом.

Астаф'єва розкривати карти не стала, але і проігнорувати таке питання не могла. Вона опублікувала документальне фото крейсера "Аврора", і написала "приблизно в ці дні", натякаючи на те, що в" великий секс " Астаф'єва пішла вже давно, і немає сенсу згадувати дні, коли її щоки збентежено рожевіли при думці про поцілунок.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Даша Астаф'єва шокувала маму стрижкою"як у гопника".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Даша Астаф'єва поділилася знімком багаторічної давності. У своїх сторіз вона опублікувала фото, яке відправляла мамі ще коли не було месенджерів, а тільки ММС.

Співачка і колишня учасниця групи "NikitA" Даша Астаф'єва віддалася ностальгії. Вона згадала, як збрила вперше свої шикарні волосся і залишилася з короткою стрижкою під "їжачок". І першою, хто дізналася про оновлення, стала її мама.

Раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії"Продюсер".

Нагадаємо, Даша Астаф'єва вразила екстремальним хобі, поборола головний страх:"Ой, воно мокре".

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва поділилася в Instagram фотографією з відпочинку біля Карибського моря, а також розповіла історію з дитинства.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва оголила пишні груди перед Новим роком:"вперше за п'ятнадцять років".