Українських захисників на лінії зіткнення з ворогом на Різдво потішили небайдужі, передавши бійцям ЗСУ подарунки від діток з Корецького району Рівненщини.

Різдвяні привітання на передову діти з різних куточків України передали у рамках проєкту АрміяInform.

Спецпризначенці які зараз дислокуються в районі проведення операції Об’єднаних сил, неймовірно раді таким подарункам, які дають їм енергію та впевненість. Адже є за що боротися, пам'ятаючи про щирі теплі слова малюків. І сум за рідною домівкою, який особливо стає нестерпним у Святвечір, завдяки таким сюрпризам стає не таким сильним. Воїни розуміють, що не можуть дозволити собі втомитися чи опустити руки.

Різдво на Донбасі, armyinform.com.ua
Різдво на Донбасі, armyinform.com.ua

Яскравими малюнками та листівками військові прикрасили похмурі стіни казарм та бліндажів, впустивши туди трохи світла і добра. Кожен витвір є свідченням того, що про воїнів не забувають, пам’ятають, люблять та підтримують. Керівник одного з підрозділів спецпризначення з району ведення бойових дій поділився враженнями:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Для нас це важливо. Адже ми знаємо, що в кожну листівку чи малюнок малеча вкладає позитивні емоції, добро, свою безпосередність. Їх щирі побажання вкотре нагадують: наш обов’язок — їхнє безпечне дитинство. У найтяжчих боях 2014-го я сам тримав у внутрішній кишені кітеля малюнок шестирічної племінниці. Розумів, що її мир та безпека залежить від мене і побратимів, адже куди ступає нога ворога – там сіється хаос і горе. А ми не можемо цього допустити на українській землі", — говорить він.

Різдво на Донбасі, armyinform.com.ua
Різдво на Донбасі, armyinform.com.ua

Різдво на Донбасі, armyinform.com.ua
Різдво на Донбасі, armyinform.com.ua

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом