Новина про розлучення Кім Кардашьян з репером Каньє Вестом отримала несподівані деталі: чоловік американської медіаперсони вірменського походження міг піти з родини до чоловіка — кросдресера, стиліста й візажиста Джефрі Старра.

Про це упродовж всього дня пише низка американських таблоїдів і навіть видання Dazed.

Схоже, що першою чутки про новий роман Каньє Веста стала розповсюджувати користувача TikTok Ава Луїза. У відео, у якому на задньому плані представлена ​​стаття видання Page Six, яка й стала сенсацією завдяки першим серйозним заявам про розлучення, Ава каже: "Тепер, коли Кім нарешті робить це, я відчуваю, що можу розповісти таємницю, яку я тримала місяцями".

Каньє Вест, скріншот відео
Каньє Вест, скріншот відео

Посилаючись на надійне джерело, жінка розповіла, що обранцем суперзірки став дехто дуже відомий у артистичному середовищі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Попри відсутність доказів, що підтверджують чутку, вона швидко поширюється в соціальних мережах. Користувач TikTok @pattypopculture навіть зробив відео з переліком причин, чому це може бути правдою, включаючи той факт, що Джеффрі переїхав у Вайомінг цього літа - там, де зараз живе Каньє. Він також стверджував, що "Кім зустрілася з адвокатом цього літа" і "дала свідчення, що Каньє зраджував їй з Джеффрі".

Попри те, що новини підхопили багато світових видань, вона виявилася фейковою: Ава - ексцентрична блогерка, яка раніше відзначилася челенджем з карантинним облизуванням унітазів. Так що походження інформації вже початково було сумнівним і багато в чому сприймалося як жарт.

Чутки про гомосексуальність Каньє Веста ширяться не вперше. Скандальний репер раніше вже підозрювався у зв'язках з креативним директором Burberry Рікардо Тиші.

Фото Telegram
Фото Telegram

Каньє Вест і Рікардо Тиші, фото Telegram
Каньє Вест і Рікардо Тиші, фото Telegram

Тему сексуальності Каньє Веста також обіграли у серії "Fishsticks" 13-го сезону мультиплікаційного серіалу "Південний парк", де персонаж репера намагався довести, що він не гей, а також не риба, поки не вирішив усвідомити свою нову ідентичність.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашьян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткій сукні прилягла перед фотографом.