Українська співачка Аліна Гросу відвідала на Різдво родинне село і показала шанувальникам свою бабусю Марусю.

Відповідна публікація була розміщена у розділі сторіз на сторінці зірки у соціальній мережі "Інстаграм".

Гросу продовжує своє перебування на Заході України. Після відпочинку на Буковелі, співачка поїхала у рідне село своєї родини. Згідно з сторіс дівчини, у цьому селі всі продовжують вкрай серйозно ставитися до традицій Різдва, зокрема й колядування — практики ходіння від оселі до оселі з піснями про народження Христа і жартівливими "вимогами" віддячити колядників наїдками чи іншими подарунками. Велика кількість людей завітала й до двору будинку Гросу і заспівала під акордеон колядку - саме це дівчина показала у своїх розповідях.

Аліна Гросу з бабусею Марусею, фото Інстаграм
Аліна Гросу з бабусею Марусею, фото Інстаграм

Потім Гросу переводить камеру з колядників на себе та свою бабусю. Дівчина цілує її, а бабуся посміхається. Співачка підписала це відео так: “Моя бабуся Маруся”. З усього видно, що співачка добре святкує настання Нового Року та Різдва Христового.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Хоча минулий рік був складний для усієї планети, і Аліна не виключення - нагадаємо, що у 2020 році дівчина розлучилася зі своїм молодим чоловіком - вона все ж змогла плідно попрацювати. Гросу випустила 5 пісень і зняла 4 кліпи на них, записала саундтрек до фільму, а також знялася у 6 кінопроєктах.

Нагадавши, розлучена Аліна Гросу розповіла, як екстремально відсвяткує Новий Рік 2021.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу показала рідкісні кадри з мамою – такою її ніхто не бачив.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу вперше зізналася, кому зобов'язана своєю кар'єрою: "Подарувала мені пісні".