Арсен Мірзоян показав, як проводить різдвяні канікули з Тонею Матвієнко.

Зять Народної артистки України Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян має величезну аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, співак показав, як вони з дружиною відпочмвають в Яремче.

Напередодні Нового року зіркове подружжя Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян разом з волонтерами вирушили на передову, де разом з українськими військовими провели святкову ніч. Та цим перебування співаків на Донбасі не обмежилося.

Свято в новорічну ніч для артистів тривало всього пів години. Потім - в дорогу, адже на них чекали сотні українських бійців, для яких вони дарували свою творчість.

Майже тиждень Тоня і Арсен виступали нон-стоп на лінії зіткнення, проводячи по 2-3 концерти на добу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Повернувшись з передової, Арсен Мірзоян з Тогнею Матвієнко відправились на Різдво в Карпати.

Різдвяні канікули зіркова пара проводить у Яремче. Мірзоян поділився фотографією, на якій він разом із дружиною постали у вишиванках біля ялинки.

"Різдвяна Казка у "Романтік Спа готель", - підписав фото співак.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: instagram
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: instagram

Нагадаємо, Арсен Мірзоян з Тонею Матвієнко відсвяткували Новий рік на Донбасі

Як повідомляв Знай.ua, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко провели тиждень на передовій

Також Знай.ua писав, Арсен Мірзоян приміряв новий "образ"