На жаль, українським військовим, які нині перебувають на передовій, не вдалося насолодитися Різдвом спокійно і безпечно. Згідно з даними, наданими Операцією Об’єднаних сил, 7 січня 2021 року було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.

Про це йде мова у зведенні за день, опублікованому у соціальній мережі "Фейсбук".

Неподалік населеного пункту Хутір Вільний, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», російсько-окупаційні війська відкривали вогонь в бік українських позицій зі станкових протитанкових гранатометів.

ООС, фото Facebook
ООС, фото Facebook

Неподалік Луганського ворог двічі вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ворог відкрив вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї у передмісті Попасної..

Збройні формування Російської Федерації вели вогонь з ручного протитанкового гранатомета неподалік населеного пункту Авдіївка у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Серед українських воїнів бойових втрат немає.

Нагадавши, центнер наркотиків і 4 сотні порушників: чотирилапі помічники прикордонників відзначилися зразковою службою

Як повідомляв "Знай.ua", учасники бойових дій користуються низкою пільг на роботі: що потрібно знати про свої права

Знай.ua писав, воїн ЗСУ відмовляється залишати Донбас, навіть під обстрілами окупантів: "пишаюся"