Арсен Мірзоян, український співак, який прославився після участі в проєкті “Голос Країни” поділився кумедною світлиною, на якій він падає і ловить дружину за п'ятки.

Відповідна публікація була розміщена на його сторінці у соціальній мережі"Інстаграм".

Дружина, у свою чергу, підплигує, щоб кинутися уперед. Співак підписав цю веселу світлину так: “9 січня! Марса Алам! @tonya_matvienko вже поспішає - майже там, ледве стримую”. Цим фото зірка хотів повідомити, що він і його дружина Тоня Матвієнко вирушають 9 січня до Єгипту, де зупиняться в готелі Марса Алам.

Якщо погортати пости співака на його власній сторінці в мережі “Інстаграм”, стане зрозуміло, що співоче подружжя вирушають до теплої країни практично на цілий місяць. Там вони регулярно співатимуть для гостей готелю.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Пара співаків побралася у 2017 році. На день весілля вони вже мали спільну доньку. Арсен виховує від першого шлюбу двох синів, Тоня має дорослу доньку. Коли зірки повідомили про свої стосунки, велика кількість прихильників відвернулися від нього, бо вважали, що він не мав морального права кидати дружину.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян з Тонею Матвієнко відсвяткували Новий рік на Донбасі: "За Україну!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Влад Яма звернувся до шанувальників з важливим проханням: "допоможіть!"

Також, "Знай.uа" писав, Леся Нікітюк відчинила латексне декольте на диванчику, проводжаючи 2020: "Боже, яка Снігурідзе"