Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, відправившись з дружиною Вікторією і 6-річною донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі", на зимові канікули в Буковель. Так, артист показав, як проходить веселий сімейний відпочинок, вирішивши перекусити на одному з фудкортів неподалік від засніжених трас, а щоб було веселіше, посадив маленьку Лізу на шию, посміхаючись на камеру.

При цьому дівчинка, щоб не впасти напевно, обхопила зіркового тата не тільки ногами, але і руками, примірявши дуже милий теплий комбінезон з принтом ведмедиків. Юрій також зазначив, що вони з донькою завжди разом, і це фактично правда, адже рідні підтримують шоумена навіть за лаштунками різних зйомок в шоу і серіалах.

"Завжди разом... )))"

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипаючи сім'ю компліментами: "Веселу сім'ю з різдвом вітаю! Щастя, радості вам бажаю. Хай всі мрії Ваші здійсняться!", "Дуже гарні😍 😍 😍"," класна у вас сім'я і друзі👍", " Класні які 👍 з Різдвом Вашу Сім'ю!!!🙏 😇 🎄 🎁 💫 🎀 ", "Ви бомбезні!!! Ліза це вобще повний позитив!!!🔥 🔥 🔥 ", "Зі святом Вас Юрчик Ви найкращий провели час на відпочинку👍 😍 😍 😍 👍".