Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість виставила яскравий архівний кадр, зворушливо привітавши численних шанувальників з Різдвом 7 січня. Так, артистка приміряла розкішне вбрання справжньої Снігової королеви, що складається з пишної сукні з високим коміром і глибоким декольте, а також блискучої корони, суцільно вкритої намистинами.

Казковий образ красуня доповнила масивним намистом з дорогоцінними каменями і яскравим макіяжем з бірюзовими стрілками. При цьому зірка побажала фоловерам щастя, здоров'я і добра, блиснувши формами і поцікавившись, чи берегли її фанатки фігуру під час новорічних свят.

"Вітаю З Різдвом вас! Продовжуємо мріяти та бажати один одному щастя, добра і здоров'я!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До речі, у мене є питання до вас😃
Ви схудли, чи набрали трошки ваги за ці новорічні свята?🙃"

Фолловери залишилися в захваті: "Біла королева 😍 😍 красива😻 😍", " з Різдвом! Іришка! Нехай всі мрії збуваються! Люблю тебе!♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ", "Ірочка Спаси Господи🙏Ангела Хранителя в❤️", " справжня Королева! 🔥 🔥 🔥 💗 💗 ", "З Різдвом 🙏всім здоров'я, добра і миру💖".