Четверо українських моряків, які більше чотирьох років були ув'язненими у Лівії, нарешті змогли повернутися на Батьківщину.

Про це заявляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ України на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

Чоловіки були членами екіпажу танкера “Captain Khayyam" і утримувалися у в'язниці "Айн-Зара".

"За дорученням Президента, МВС разом із МЗС, успішно завершили складні та тривалі перемовини щодо звільнення українських моряків, які більше 4 років утримувались у в’язниці в Лівії. Сьогодні зранку четверо українців повернулися додому. Дякую ДМС за службу", — прокоментував подію міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Павла Чайку, Володимира Тостогана, Евгена Мораря, Олега Вайнеровського зустріли рідні та близькі в аеропорту "Бориспіль" — світлиною події й поділилися в МВС.

Заступник міністра Антон Геращенко заявив, що захист інтересів українських громадян за кордоном та їх повернення до України залишається обов’язком української держави і їхнього міністерства зокрема.

Нагадаємо, Моряки врятували життя хвостатому бідоласі, тримався на воді з останніх сил.

Як повідомляв "Знай.ua", воїни ЗСУ показали на що здатні в бою: кадри танкових тренувань в зоні ООС перехоплюють дух

Знай.ua писав, в СБУ згадали загиблого Андрія Кузьменка, який 17 років захищав Україну: "Підняв прапор над звільненим Краматорськом"