Сьогодні весь православний світ відзначає велике релігійне свято, не менш важливе, аніж Різдво Христове - Собор Пресвятої Богородиці.

У цей день прийнято просити у Святої Марії усіх благ, щастя, здоров'я для рідних, близьких, друзів, коханих. До вашої уваги тексти найбільш відомих молитв, котрі врятували не одну сотню людей у скрутних ситуаціях і посилили віру у себе:

Молитви до Пресвятої Богородиці

Молитва, фото: Pixabay
Молитва, фото: Pixabay

Богородице Діво, радуйся, благодатна Маріє, Господь з тобою. Благословенна ти між женами і благословенний плід утроби твоєї, бо ти породила Христа Спаса, Ізбавителя душ наших.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Достойно є воістину величати блаженною тебе, Богородицю, присноблаженну, і пренепорочну, і Матір Бога нашого. Чеснішу від херувимів і незрівнянно славнішу від серафимів, що без зотління Бога Слово породила, сущу Богородицю, тебе величаємо!

Під твою милість прибігаємо, Богородице Діво, молитвами нашими в скорботах не погорди, але від бід ізбав нас, єдина чиста і благословенна.

Преславна приснодіво Богородице, прийми молитви наші і донеси їх Синові твоєму і Богові нашому, щоб спас задля тебе душі наші.

Молитва до Божої Матері

Молитва, фото з вільних джерел
Молитва, фото з вільних джерел

Ангел Господній
Ангел Господній благовістив Діві Марії
І зачала від Cвятого Духа.
Радуйся, Маріє…
« …Ось я, слугиня Господня
Нехай зі мною станеться по Твоєму слову».
Радуйся, Маріє…
І Слово стало Тілом
І оселилося між нами.
Радуйся, Маріє…

**************

Молись за нас, Пресвята Богородице Діво, щоб ми удостоїлись обітниць Христових.
Просимо, Тебе, Господи, наповни нас Твоєю благодаттю, щоб ми, які через ангельське Благовіщення пізнали втілення Христа, Сина Твого, через страждання і хрест Його осягли славу воскресіння. Через того ж Христа, Господа нашого.
Амінь

********

Молитва, фото facebook Епіфанія
Молитва, фото facebook Епіфанія

Пресвята Діво, без гріховної плями зачата і в самому твоєму Непорочному зачатті освячена всіма дарами Святого Духа, відповідно до призначеного тобі безмірного достоїнства Божої Матері!
Ти Богом від віків була призначена на те, щоб разом із твоїм Сином стерти голову ворога нашого роду, пекельного вужа, і тим примирити людство з Богом.


Ти цариця сотворінь усього світу, чесніша від херувимів і славніша без порівняння від серафимів. Тебе, єдину по Христі, всемогутній збагатив усіма скарбами своєї ласки, так що серед творів його рук навіть думкою не можна собі уявити величнішого діла Рук Божих. Та не тільки за життя, але й у твоєму успенні відзначив Тебе Бог понад усіх, переселивши тебе з Душею і Тілом у нетлінне життя.
Мати Ісуса Христа! Тобі все завдячуємо, бо ти дала нам Бога, Спасителя нашого, а через Нього Ти зберегла нас від смерти і дарувала нам життя.

Нагадаємо, Могилевська зробила гучну заяву про Бога.

Як повідомляв Знай.ua, бійці ЗСУ виконали відому щедрівку.

Також Знай.ua писав, що Кароль здійснила диво на Різдвою