Наталя Могилевська на Різдво вирішила звернутися до своїх хейтерів.

Українська співачка Наталія Могилевська поділилася у себе на сторінці в Instagram фото, здивувавши шанувальників відвертим образом і зверненням не до них, а до хейтерів.

Могилевська назвала своїх недоброзичливців "великими вчителями" та пофілософствувала на тему сутності людини, у якій є все - "і заздрість, і хіть, і божественне кохання, і милосердя".

За словами співачки, хейтери нагадують їй про те лайно, яке є в кожному з нас.

"Ну, по-перше, вони нагадують нам про наші діри, шиті білими нитками, а так само про те, що лайно є як на вулиці, так і в кожному з нас, і що не тільки милість і добрість створив Господь, як нам хочеться думати в своїх молитвах, але і змушують задуматися, про творця, який створив все наше лайно, яке ми так не хочемо помічати, гидливо відвертаючи ніс, в тому числі й від самих себе", - написала Могилевська.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому свій пост співачка проілюструвала фото, на яком позує, вмостившись в кріслі в сміливій міні-сукні, демонструючи на камеру бездоганні ноги.

Наталя Могилевська, фото: instagram
Наталя Могилевська, фото: instagram

Така краса не могла залишитися непоміченою її шанувальниками.

"Ах, ці ноги", "ну дуже красива", "Наташа, ви шикарна", "красуня! Обожнюю ваші ноги. І слова - до глибини душі", "як завжди – неперевершена", - пишуть вони.

Нагадаємо, Наталія Могилевська поділилася зворушливим відео, привітавши шанувальників з Новим роком

Як повідомляв Знай.ua, Наталя Могилевська в білосніжній сукні поділилася радісною новиною

Також Знай.ua писав, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.