Оля Полякова показала в сторіз старшу доньку у неймовірно красивій сукні.

Оля Полякова, українська співачка, доволі відверто демонструє свої стосунки з дітьми у власних соціальних мережах. Особливо часто у камеру зірки потрапляє старша донька - Марія. Дівчина навчається у старших класах, мріє прославитися і має характер матері. Полякова не соромиться показувати сварки, суперечки або сміх, який виникає між нею та її донькою, яка з кожним днем встає все більш схожа на свою зіркову матусю.

Instagram @polyakovamusic
Instagram @polyakovamusic

Цього разу Маша просто заходить до кухні у новій красивій сукні. Вона крутиться - можна побачити бірку сукні, щоб показати одяг з усіх боків. Полякова захоплено запитує, звідки Маша взяла цю сукню: "Ты где это взяла?"

Instagram @polyakovamusic
Instagram @polyakovamusic

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Та відповідає, що тато подарував. Полякова виражає захоплення красою сукні і доньки в ній. Сукня - сарафан на тонесеньких бретельках, складається з двох типів тканин. Велике мереживо покриває всю сукню, а під ним товста тканина, яка повністю закриває верх і закінчується над коліном. Сукня напрочуд романтична, легка і трішки спокуслива, проте зовсім не вульгарна. Дівчина доповнила свій образ босоніжками на високому підборі, розпустила волосся.

Instagram @polyakovamusic
Instagram @polyakovamusic

Нагадаємо, раніше донька Олі Полякової показала тата з лякаючим поглядом: "Таке відчуття".

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Полякова налякала недитячими питаннями: "Найболючіше".

Також портал Знай.uа писав, що гола Оля Полякова показала, як її обслуговують найулюбленіші дівчатка: "Мама працює".