Варто нагадати нашим читачам, що в Україні починаючи з п'ятниці, 8 січня, посилюються карантинні заходи. На жаль, закриваються не тільки кінотеатри, але і різні магазини. Є й таке, що в місті можуть закрити навіть важливі торгові точки з продовольчими товарами.

Так, в Одесі закрили магазини в торговому центрі з колготками, шкарпетками і миючими засобами. Добре, що хоч туалетний папір можна купити.

Про це стало відомо завдяки публікації спільноти "Одесса как она есть" в мережі Facebook.

Закриті магазини в Одесі, скріншот: Facebook
Закриті магазини в Одесі, скріншот: Facebook

"Суворі реалії нашого життя на найближчі 2 тижні. Колготки, шкарпетки, миючі засоби, лампочки заборонені до продажу, але хоч туалетний папір можна купити!", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Закриті магазини в Одесі, скріншот: Facebook
Закриті магазини в Одесі, скріншот: Facebook

Автори публікації також додали і відео, на якому зафіксовано факт закриття магазинів. Українці і місцеві жителі Одеси почали активно коментувати публікацію: "Ніби в колготках, шкарпетках і лампочках, що на прилавках, живе Covid-19", "Маразм міцнішає!", "Божевілля", "Яке лихо, в Італії теж такі правила застосовувалися".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що на час локдауну, який почався з 8 січня і закінчиться 24 січня, в столичному метрополітені можливі обмеження на вхід пасажирів. Про це повідомляють у Київській міській держадміністрації. У метрополітені обіцяють, що повідомлятимуть про можливі обмеження на вході в станції метро за допомогою звукових оголошень, які озвучуватимуть в салонах рухомого складу і безпосередньо на станціях.

Раніше повідомляли, мер Тернополя Надал круто змінив думку щодо локдауну: багато хворих.

Як повідомляв Знай.uа, мер Клічук підтримав локдаун, городяни киплять: "Мені соромно за Чернівці!".

Знай.uа писав, Садовий "відспівав" локдаун на Різдво: водили козу, незважаючи на заборони.