Сьогодні, 9 січня 2021 року, в суботу, було втрачено зв'язок з літаком Boeing 737-500, який виконував рейс з Джакарти в індонезійське місто Понтіанак.

На борту пасажирського літака перебувало понад 50 осіб. Він спочатку зумів набрати після зльоту висоту на рівні 3 тисяч метрів, але відразу ж різко "впав" до рівня моря за одну хвилину. Після цього диспетчери і втратили з ним зв'язок.

Зараз відсутня будь-яка офіційна інформація про долю повітряного судна, але вже почалася рятувальна операція, і з'являються дані про катастрофу біля узбережжя Індонезії. З неофіційного "місця аварії" в мережі з'являються фото і Відео зі знайденими обомками.

Крім того, був опублікований і список пасажирів літака Boeing 737-500. Виходячи з невеликої кількості даних про людей, що знаходилися на борту, можна заявити про відсутність українців на ньому.

Список пасажирів зниклого літака
Список пасажирів зниклого літака

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Перший політ на цьому літаку був здійснений в 1994 році, 26 років тому, в травні.

Нагадаємо, втрачено зв'язок з Boeing 737-500: літак "впав" на 3 кілометри за хвилину

Як повідомляв "Знай.ua", Комаров зі "Світу навиворіт" розповів про збитий літак МАУ, загинули українці. Телеведучий висловив свої слова співчуття і заявив, що цю аварію забувати не можна.

Знай.ua писав, військовий літак впав на будинок у житловому районі: є загиблі, вся округа в диму. Екіпаж повітряного судна T-6B помер, їхні імена не будуть розголошені протягом 24 годин з моменту оповіщення найближчих родичів.