В Україні власники "євроблях" не на жарт стривожені. Тепер стало значно важче отримати відшкодування від страхової компанії у випадку ДТП. Зараз компанії намагаються прикриватися вимогами чергових документів, які раніше не вимагали.

Про це стало відомо завдяки публікації на сторінці "Водії України" у Facebook.

Публікація "Водії України", скріншот: Facebook
Публікація "Водії України", скріншот: Facebook

Так, в повідомленні наголошується, що українські страхові компанії почали відмовляти у виплаті власникам автомобілів на єврореєстрації ("євробляхи"), навіть тим, у яких є оригінальне доручення, за завдані збитки своїх клієнтів.

Євробляхи, фото 33 канал
Євробляхи, фото 33 канал

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

У групі опубліковано відповідь однієї з українських компаній, яка зажадала від власника "євробляхи" для вирішення спору ряд документів з фіскальної служби, а також офіційний переклад довіреності на право представляти інтереси реального власника.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Європі різко виріс і продовжує зростати попит на старі автомобілі — причиною цього стала пандемія коронавірусної хвороби COVID-19. Найбільше європейці почали купувати машини у віці в 15 років і старше.

Через ризик зараження, багато хто захотів відмовитися від громадського транспорту. Однак ті, хто користувався автобусами, трамваями, метро тощо дуже часто не можуть собі дозволити купити нову машину. Ще більше ситуацію загострює економічна рецесія.

Раніше повідомляли, під Києвом п'яний євробляхер протаранив машину з дітьми-Залив очі і летів, не розбираючи дороги.

Як повідомляв Знай.uа, євробляхи стануть забутим минулим: в Україні можуть з'явитися бюджетні іномарки з Японії.

Знай.uа писав, в ЄС захотіли "бляхи" назад: через пандемію різко зріс попит на старі авто.