У неділю 10 грудня в Україні очікується загалом ясна погода без опадів, що яскраво контрастуватиме з рекордними снігопадами південної Європи.

Про це розповідає на своїй сторінці синоптикиня Наталка Діденко.

Так, поки Іспанію замітає снігом через перебування в зоні циклону та атмосферних фронтів, Українське небо "очистив" Азорський антициклон над Атлантикою.

Однак незначні опади можна очікувати місцями над крайніми північними і південними регіонами країни.

Але атлантичне повітря на тижні поступово поступатиметься місцем арктичному - як наслідок таких атмосферних танців, очікується в Україні похолодання й морози.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як заявила метеоролог, вже найближчої ночі буде трохи підморожувати: 0-5 градусів морозу, вдень 10-го січня передбачається від 2 морозу до 2 тепла.

Зображення Гідрометцентр
Зображення Гідрометцентр

Надалі похолодання в Україні лише буде посилюватися: так, Діденко пообіцяла морози на Василя, Маланку, на другий Святвечір і на Водохреще.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди в Україні на січень 2021 року

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також Знай.ua писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.