Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", разом зі своїм коханим Олександром Еллертом частенько радують шанувальників в соціальній мережі Instagram.

А зараз Мішина з'явилася в Instagram Stories разом з іншим українським актором театру і кіно Олександром Піскуновим,. Разом з ним вони зараз знімаються в серіалі "Клятва лікаря", де вона грає лікаря "швидкої допомоги".

Зараз вони постали в ліжку, в напівоголеному вигляді. "Ось тому я тобі і кажу, що все несерйозно. І сам ти якийсь несерйозний, прапорщик", - говорить її персонаж персонажу Піскунова, виходячи з українських субтитрів. У лівому нижньому кутку також можна помітити чергове спільне фото акторів. Вони кривляються і позують у своїх кіношних образах.

"Поки ми з @peacekunow обідаємо і осягаємо нові горизонти кіно, нас показують по телеку в "дні надії)))", — написала Ксенія Мішина в підписі до Instagram Stories.

Instagram Stories Ксенії Мішиної
Instagram Stories Ксенії Мішиної

Нагадаємо, ложка дьогтю в медовий місяць: Мішина показала важкі "післяпроектні" будні. Ксенія Мішина була змушена згадати, що вона актриса і повинна повернутися до професійної діяльності. У своїх Insta Stories Мішина показала робочі будні.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Еллерт зробив заяву на самоті, без Мішиної: "Як прикро може бути в житті"

Знай.ua писав, "Він тримає в полоні Ксюшу і Сашу?": Мішина з Еллертом зважилися на "усиновлення" молодого актора