Нещодавно тернопільський міський голова Сергій Надал відмовився вводити в місті жорсткий карантин. Такі заяви і дії не пройшли непомітно. Надал зараз скаржиться, що Нацполіція організувала на його місто нападки, іншими словами - Тернопіль почали кошмарити.

Про це стало відомо завдяки публікації Сергія Надаля в мережі Facebook.

Публікація Сергія Надаля, скріншот: Facebook
Публікація Сергія Надаля, скріншот: Facebook

За словами мера, поліція масово штрафує підприємців і планує "поставити кордони" навколо шкіл, щоб не допустити дітей до навчання: "Я не виключаю, що проти працівників управлінь можуть відкрити справи", - пише Сергій Надал.

Жарт щодо ситуації в Тернополі, скріншот: Telegram-канал "IN UA"
Жарт щодо ситуації в Тернополі, скріншот: Telegram-канал "IN UA"

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Нас змушують закрити місто. Центральна влада вкотре не почула думку Тернополя. І незважаючи на рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, поліція почала масово штрафувати підприємців. Хоча показники захворюваності свідчать: кількість нововиявлених хворих 8 січня - 36, 9 січня - 27. Ці показники значно менші, ніж були, наприклад, восени.

Більш того, у мене є інформація про те, що правоохоронці виставлять кордони навколо шкіл, щоб не допустити дітей на навчання, а на директорів навчальних закладів і вчителів буде відкрито справи. Я не виключаю, що проти членів міської комісії з надзвичайних ситуацій, працівників управлінь можуть також відкрити справи. Це тиск і методи залякування, які використовували ще за часів Януковича. Я хочу заявити, що в Тернополі воювати з поліцією ніхто не буде. Я не маю права ризикувати людьми і містом.", - пише Сергій Надал.

Мер вважає, що саме такі методи залякування використовував при своєму президентстві Віктор Янукович. Так чи інакше, але вже 11 числа в Тернополі буде введено всі карантинні обмеження.

Раніше повідомляли, а штрафувати хто буде? У мережі показали, як копи завзято перебігають дорогу в недозволеному місці.

Як повідомляв Знай.uа, локдаун залишив киян без шкарпеток і лампочок.

Знай.uа писав, "Мати буянить": ображений школяр викликав поліцію за те, що мама послала його спати.