Овен

Овни, цей період якнайкраще підходить для розкриття дрімаючих всередині вас талантів. Дайте собі відпочинок від щоденних обов'язків і займіться нарешті тим, до чого лежить душа — це вас розворушить.

Телець

Телець, напруженість цього періоду лежить в області міжлюдських відносин. Буде важко знаходити компроміси і домовлятися, тому краще змирити свою впертість і стати більш поступливим. В кінці тижня Тельців чекають фінансові надходження.

Близнюки

Тиждень обіцяє бути насиченим в плані нових знайомств і романтичних пригод. Також буде корисно знайти час для усамітнення з природою. Зняти стрес допоможуть заняття спортом.

Рак

Ви не дуже любите приземлені завдання, що вимагають пильної уваги, проте саме ними доведеться займатися весь тиждень. Постарайтеся розгребти завали на роботі, завершити незакінчені справи по дому — і зітхнете з полегшенням.

Лев

Сприятливий тиждень для творчості, спілкування з дітьми і тваринами, зміни іміджу і прикраси свого житла. Чого слід уникати, так це спілкування з заздрісниками і енергетичними вампірами, а також великих покупок.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Творчість, фото з відкритих джерел
Творчість, фото з відкритих джерел

Діва

Зірки і планети в цей період обіцяють деяку емоційну нестабільність, бажання конфліктувати на рівному місці. Щоб не посваритися з близькими, астрологи радять з головою зануритися в роботу. Таким чином ви "вб'єте двох зайців" - і матеріальне становище поправите, і неприємних розмов уникнете.

Терези

На початку тижня можлива звістка, яка може вибити вас з колії і похитнути звичну картину світосприйняття. Не можна точно сказати, буде воно для вас позитивним або негативним, але що значущим — це точно. Можливо, доведеться змінити рід діяльності або вийти з колишніх відносин.

Скорпіон

На цьому тижні ви будете перебувати в центрі уваги, а оточуючі будуть брати з вас приклад. Відмінний час для того, щоб проявити свої лідерські якості. Але також зірки радять у скрутній ситуації запитати поради у старших родичів або друзів.

Стрілець

Ви-щасливчики тижня. Вся головний біль пройде повз. У вас прекрасно вийде відсидітися в своєму тихому куточку, спостерігаючи за перипетіями цього періоду з боку. Це правильна стратегія-не варто втручатися в справи сторонніх, інакше вони вас просто «перемелють». А так вас чекає спокійне і приємне час.

Козоріг

Козерогам чекають великі зміни і важливо, як ви себе поведете. Якщо зосередитеся на справі-зміни підуть вам на користь. Ні - вас чекають неприємності.

Водолій

Понеділок буде найкращим днем тижня. Хочете домогтися успіху-призначте ваш захід в цей день. Тому що потім все піде через пень-колоду. Плани зриваються, валяться якісь фінансові труднощі. Тримайтеся, це не навічно. І зверніть увагу на здоров'я.

Риби

Позитивною тенденцією в особистих справах для представників вашого знака Зодіаку стане зміцнення взаємозв'язку з кимось із близьких, але до справжньої ідилії поки далеко. Не сидіть, склавши руки, робіть все, що у вашій владі, щоб відносини увійшли в потрібне русло. Сімейним Рибам слід підстрахуватися від спалахів ревнощів з боку партнера по шлюбу.