Голова Конституційного суду України Олександр Тупицький відпочиває у місті Дубай, Об'єднані Арабські Емірати. Там він зупинився у розкішній віллі, вартість перебування в якій оцінюється у 300 тисяч гривень на добу.

Інформацією про це поділився Телеграм-канал "Карточный офис", а фото з відпочинку судді вдалося роздобути виданню Цензор.нет.

Так, згідно з сайтом бронювання номерів, королівська вілла в готелі Kempinski Palm Jumeirah, в якому й зупинилася сім'я, коштує більше ніж 300 000 гривень на добу, має 4 спальні і власний басейн.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На фото з Дубай можна побачити Тупицького на пляжі готелю.

Олександр Тупицький на відпочинку в ОАЕ, фото Цензор.нет
Олександр Тупицький на відпочинку в ОАЕ, фото Цензор.нет

Варто нагадати, що у центрі уваги преси Тупицький опинився після скандального рішення Конституційного суду щодо неконституційності положення про відкритий доступ до декларацій осіб усіх чиновників. А нещодавно Тупицького викликали в Офіс Генпрокурора - нібито щоб вручити підозру у справі приватизації Зуєвського енергомеханічного заводу в Донецькій області, але дочекатися судді там не змогли.

Раніше серед у судді знайшли й підозрілу власність квартиру на 216 кв.м в елітному ЖК, вартість якої оцінюють у близько 20 млн грн. Щоправда, записана ця квартира на суддівську маму-пенсіонерку.

Нагадаємо, Голова КСУ Тупицький пояснив, чому не вніс ділянку у Криму в декларацію: не знає, як це зробити.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українцям дзвонить фейковий Ляшко і просить грошей, санлікар зірвався: "Мені набридло!"