Заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко спростував шахрайську схему, у якій зловмисники прикидалися самим Ляшком і намагалися отримати великі суми грошей.

Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

"Увага ФЕЙК!

Друзі, отримав інформацію про те, що від мого імені та від імені працівників приймальні головного санітарного лікаря телефонують шахраї та розповідають, про те, що я опинився у скрутній ситуації і просять перевести значну суму коштів на рахунок!

Потім телефонує фейковий Ляшко з такого ж фейкового Телеграм-каналу з моїм особистим фото. Аферист розмовляє від мого імені та просить терміново допомогти грошима.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Офіційно повідомляю, що це ШАХРАЙСТВО! Жодних телефонних дзвінків від мене не надходило! Будь ласка, відразу перевіряйте інформацію та у жодному разі не переводьте гроші на рахунки аферистів!

UPD. Дякую за важливу інформацію Українській Академії Педіатричних спеціальностей та Федір Лапій", - йде мова у повідомленні.

Інших деталей шахрайської схеми заступник міністра розголошувати не став. Залишається не зовсім зрозумілим, у якій такій гіпотетичній ситуації міг опинитися Ляшко, що гроші просили у такого широкого кола людей, та ще й у великих сумах.

Нагадаємо, Віктор Ляшко розповів, чи будуть подовжувати локдаун: "Хвороба підступна і нова".

Раніше повідомляли, у Європі вже починається вакцинація, а Україна чекає на милостиню від Китаю.