Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали трепетне архівне відео Тіни з її Сторіс, на якому та насолоджувалася сонячними промінчиками в теплу пору року, позуючи в своєму автомобілі. Так, артистка приміряла яскраво-рожеву футболку кольору фуксії, нанісши на обличчя мінімум макіяжу, демонструючи, як виглядає її натуральна краса.

Зірка грайливо усміхалася на камеру, а її численні фанати нагадали аудиторії, що 11 січня люди по всьому світу святкують День слова "спасибі", дякуючи рідним і близьким за все хороше, що вони роблять. При цьому шанувальники запропонували підтримати добру дату в календарі, від душі сказавши "чарівне" слово всім, хто на це заслуговує.

"Сьогодні, 11 січня, відзначається Всесвітній день «спасибі».

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У кожного з нас є люди, яким ми можемо сказати це чарівне слово. 😌"

Фоловери залишилися в захваті: "Вау - я впав від сонячного блиску🔥 👍 🌹 ✌ ☺", " спасибі Вам за все !!! Ви моя друга сім'я і Тиночка❤️", " спасибі велике Фантіні і Тіночці❤❤", " спасибі ТІНОЧКА.ТИ МЕНІ, ЯК ДОЧКА.Я ТЕБЕ ДУЖЕ ЛЮБЛЮ. А ТАК САМО СПАСИБІ ВЕЛИЧЕЗНЕ ТВОЇМ БАТЬКАМ. Дякую за те що ти є👏 😍 🔥 👏"," яка ж ти лялечка❤️❤️❤️".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль